Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Top Εξόρμηση στη Ρόδο - Φεβρουάριος 2010

Σε όσους αρέσουν τα νησιά και το χειμώνα, να μια καλή ευκαιρία για να μεταβείτε στη Ρόδο.

Εμπνευστής: «Top FM»
Ηθικός αυτουργός: «Λέσχη 4Χ4 Ρόδου»
Συνεργοί: Όλοι εσείς που είστε κάτοχοι 4Χ4 οχημάτων , ATV`s , enduro μηχανών με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε έστω για λίγο από τις πιέσεις των καιρών και να χαρείτε το απερίγραπτο αίσθημα ελευθερίας και αισιοδοξίας που χαρίζουν απλόχερα οι φυσικές ομορφιές της Ρόδου.

Με την εμπειρία του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM και την δυναμική αρωγή των μελών της «Λέσχης 4Χ4 Ρόδου» την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 8:30π.μ. θα δοθεί εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου Ρόδου για την «Top Εξόρμηση» στην ποικιλόμορφη ορεινή φύση του νησιού.

Η διαδρομή θα είναι απόλυτα βατή για όλα τα οχήματα μιας και ο στόχος των διοργανωτών είναι η απόλαυση του φυσικού τοπίου χωρίς βέβαια να απουσιάζει η αίσθηση της ασφαλούς εκτός δρόμου περιπέτειας.

Τερματισμός θα δοθεί το μεσημέρι στην κιμισάλα όπου τα κάρβουνα θα περιμένουν αναμμένα τους εκδρομείς για ψήσιμο και γλέντι υπό την αιγίδα του Δήμου Ατταβύρου.

Οι συμμετοχές είναι εντελώς δωρεάν όπως πάντα , φθάνει έγκαιρα να δηλωθούν 17:00-21:00. από τις 15/1/2010 μέχρι τις 18/2/2010 στα γραφεία της «Λέσχης 4Χ4 Ρόδου» Κλαυδίου Πέπερ και στα τηλέφωνα 6944545424.

1 σχόλιο:

  1. Είναι μακριά η Ρόδος αλλά εάν βρω παρέα έφυγα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή