Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Polaris Ranger RZR 4 - Παιχνίδι για μεγάλα παιδιά.

Εννιά μήνες πριν, η Polaris, ανακοίνωνε τη συνεργασία της με τον Robby Gordon. Σήμερα παρουσίασε την πρώτη Robby Gordon edition, το εντελώς νέο Ranger RZR 4.

Μέχρι τώρα, οι ερωτευμένοι με τα Sport side-by-side, που ήθελαν να μεταφέρουν πρόσθετους επιβάτες δεν είχαν επιλογή. Την ανάγκη αυτή ήρθε να καλύψει το πρώτο τετραθέσιο Sport side-by-side από  την Polaris!

«Η Polaris είδε μια αγορά για τετραθέσια Sport οχήματα τα οποία θα στοιχίζουν σημαντικά λιγότερο από τα ακριβά Sand Cars» ανέφερε ο Eric Nault, product manager του Ranger RZR 4.

«Το Ranger RZR 4 ήρθε λοιπόν να συμπληρώσει την ανάγκη για ένα τετραθέσιο Sport Side-by-Side.»

To Ranger RZR 4 έχει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά των Ranger RZR με την επιπλέον δυνατότητα να μεταφέρει τέσσερις ενήλικες.

Με τον δυνατό (55hp) 800άρι EFI κινητήρα του, το χαμηλό κέντρο βάρους και τις εξελιγμένες για Sport χρήση αναρτήσεις του, το RZR 4 επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις

Για να αντεπεξέλθει σε κάθε εμπόδιο, το RZR 4, εφοδιάζεται με αμορτισέρ διαδρομής 12 ιντσών (304χιλ).

Πρόκειται για τα Fox Podium X2.0 Piggyback τα οποία συνδυάζονται με τα πάνω ψαλίδια από χρωμιομολυβδένιο. Στην ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση (irs) υπάρχει αντιστρεπτική που συνδυάζεται με προοδευτικά ελατήρια.

Το RZR 4 έχει την αυτόματη all-whell drive (AWD) μετάδοση της Polaris που ανάλογα με τις συνθήκες μεταδίδει την κίνηση στους τέσσερις ή μόνο στους δύο πίσω τροχούς.

Άριστη εργονομία υπόσχεται η Polaris για το πρώτο τετραθέσιο Sport side-by-side. Όργανα και χειριστήρια τοποθετημένα στα βέλτιστα σημεία, άπλετος χώρος για τους επιβάτες και τον οδηγό.

Όλα τα καθίσματα μπορούν να αλλάξουν μεταξύ τους ενώ μπορούν να ρυθμιστούν μπρος – πίσω σε μια διαδρομή 10 εκατοστών.  Τέσσερα δίχτυα παίζουν το ρόλο των θυρών.

Το Ranger RZR 4, φοράει τα γραφικά του αγωνιστικού φορτηγού TORC του Robby Gordon.
Ένα θέμα με βάση το μαύρο, το μπλε και το λευκό με το Off-Road λογότυπο του Robby.

α κλασσικά Maxxis Big Horn σε ζάντες Black Bruiser έρχονται να συμπληρώσουν το αγωνιστικό look.

«Στην Robby Gordon Off-Road, δημιουργούμε οχήματα που έχουν τις πιο υψηλές επιδόσεις στο Off-Road στον κόσμο. Ελπίζω οι πελάτες της Polaris να ευχαριστηθούν το νέο Ranger RZR 4 Robby Gordon Edition όσο και εμείς» είπε ο Robby Gordon.

To Ranger RZR 4, θα αρχίσει να πωλείται στις ΗΠΑ και στον Καναδά από τα μέσα του Ιανουαρίου με τιμή 15.000$.

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]
Φωτογραφίες: [Polaris]

 Πηγή: off-road.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο όχημα, έχω στο πρόγραμμα ένα τέτοιο. αλλά διθέσιο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή